KONAK INVESTMENTS 10 vite

Shiko videon

Si kompani, veprimtarinë tonë në Kosovë e filluam prej vitit 2008 dhe njëra ndër arsyet e vendimit për fillimin e investimeve të invesitorit Şenol Ata, ka qenë avancimi i cilësisë së ndërtimeve në Kosovë.

Banesa shtëpia, apo thjeshtë nevoja për banim është diqka që kurrë nuk konsumohet. Në të ne investojmë
çdo ditë për hirë të së ardhmes sonë, ashtu që të bëhemi më të ndërgjegjshëm për unitetin e vlerave të saj.

Kualiteti është segmenti dhe veçoria kryesore dhe primare që kompania jonë i kushton rëndësi në
projektet e saj dhe si rezultat Konak reflekton,njihet dhe është kompani me besueshmëri të lartë në vend.

QASJA JONË

 • Takime me pronarët
  e pronave private dhe
  bashkëpunim i ndërsjellë

 • Veprimtari me
  analizë ligjore
  dhe financiare

 • Planifikim dhe
  implementim me
  ekip profesional

 • Përfundimi i
  projekteve brenda
  afatit të planifikuar

 • Pas pranimit teknik,
  dorëzimi i çelësave për
  një jetë me standarde të larta.

INVESTIMET E REALIZUARA

Prishtina Quarter

Lokacioni:

Rr. Ali Vitia

Veternik

Prishtina Quarter

Veternik

2016

Prishtina Stars

Lokacioni:

Rr. Ali Vitia

Veternik

Prishtina Stars

Veternik

2015

Prishtina Stars

Lokacioni:

Rr. Lord Bajron

Aktash

Prishtina Stars

Aktash

2014

Prishtina Stars

Lokacioni:

Rr.Shefqet Shkupi

Emshir

Prishtina Stars

Emshir

2010

Në KëTO 10 VITE

0 milion €
investime

0 +
kontraktorë

0.5 milion €
paga

0,000.00 m²
hapësirë jetese

EKIPI

Ne jemi ekip i përbërë nga profesionistë
me mbi 150 vite ekperiencë, të udhëhequr nga
Drejtori Ekzekutiv - Neshat Shala

Departamenti i shitjes

Rita Arapi Rexhepi

Menaxhere e shitjes

Departamenti i ndërtimit

Jetik Doli

Menaxher i Projektit

Mehmed Ataalp

Inxhinier i Makinerisë

Veton Shpjeti

Inxhinier i Hidroteknikës

Rinor Rexhaj

Inxhinier i Elektroteknikës

Departamenti i marketingut

Besama Hoxha

Menaxhere e PR & Marketing

Departamenti i financave

Murat Bejtullahu

Menaxher Financiar

Akcan Hüdaverdi Karahoda

Asistente financiare

Departamenti ligjor

Avokatura "Ramaj&Palushi"

Departamenti i investimeve

Mehmed Rrotlla

Menaxher Administrativ

EJANI TЁ BASHKЁPUNOJMЁ

KONTAKTONI
ME NE

Konak Investments
Zyret Qendrore

Rr. Ali Vitia, hyrja 379, nr.14 – Veternik
10000, Prishtinë, Kosovë

038 600 077
044 600 017

info@konak.investments